Vacature Assistent Accountant
(die onze groeiambitie deelt)

Standplaats: Meppel
Dienstverband: full-time (32-40 uur)

Aangenaam, wij zijn PUUR! Ondernemende accountants & adviseurs uit Meppel. Eén van onze medewerkers maakt binnenkort een carrièreswitch. Daarom zoeken we jou: een enthousiaste assistent accountant met een diploma HBO of SPD op zak en minimaal 5 jaar ervaring.

Wij zoeken iemand met dezelfde groeiambitie als wij. Dus: vertel ons welke kant jij op wilt en wij faciliteren jouw ambitie maar wat graag! Of dat nou gaat om een opleiding of doorgroeien naar een andere rol.

In de rol van assistent accountant snap je maar al te goed dat onze klanten naast ondernemers ook vooral mensen zijn. En dat het vak niet alleen draait om de cijfers, maar vooral om vertrouwen. Wanneer het op relatiebeheer aankomt, begrijp jij wat de klant verwacht, met gevoel voor de vraag achter de vraag. We betitelen jou dan ook graag als een ‘mensgerichte vakspecialist’.

Daarnaast verwachten we een flinke mate van zelfstandigheid: het samenstellen van een jaarrekening, verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting, dossierreviews, opstellen van begrotingen, e.d. heb je gewoon goed onder controle. Daarnaast stroop je de mouwen op: je doet wat nodig is en pakt aan waar je kansen ziet. Kortom: je bent enthousiast over het vak!

Voordelen van werken bij PUUR! in Meppel

Werken voor PUUR! Accountants & Adviseurs in Meppel betekent werken binnen een betrokken team. Dat heeft zo z’n voordelen:

  • Alle ruimte voor eigen initiatief. Geen vast stramien, weinig hiërarchie. Heb je een goed idee: go for it!
  • Open cultuur = korte lijnen.
  • Dynamisch team: naast hard werken hebben we aandacht voor en lol met elkaar.
  • Geen poeha. Gewoon doen. Wij zijn PUUR!

Salaris

Onze voorwaarden zijn uitstekend. Laten we eerst kijken of er een klik is.

Meer info en / of solliciteren

Ook in de sollicitatieprocedure zijn de lijnen kort. Bel gerust Linda (06-53438995) of Gert Wim (06-15038681) als je vragen hebt over deze vacature.

Of stuur jouw C.V. en motivatie direct naar: info@puuraccountancy.nl.