Vacature ondernemende AA accountant
met ambitie en netwerkkwaliteit

Standplaats: Meppel
Dienstverband: full-time (40 uur)

Aangenaam, wij zijn PUUR! Ondernemende accountants en adviseurs uit Meppel met een flinke groeiambitie. Daarom zoeken we jou. Een AA accountant met minimaal 5 jaar ervaring en een HBO-diploma. Iemand met de proactieve mentaliteit van een zelfstandig ondernemer, net als wij. Dus, zit jij nu op een plek waar je vooral niet buiten de lijntjes mag kleuren en heb je meer in je mars? Lees dan vooral verder!

Jij bent enthousiast voor het vak van accountant, maar hebt vooral passie voor de mens achter de cijfers. Jij staat met beide benen stevig op de grond. Van een AA accountant verwachten we een flinke mate van zelfstandigheid: samenstellen van een jaarrekening, verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting, opstellen van begrotingen, etc. heb je onder controle. Maar, dat is voor jou de basis. 

Het wordt pas leuk bij het mensgerichte. Wij zoeken iemand die niet wegkruipt in een hokje om de jaarrekening op te maken, maar die de mouwen opstroopt. Die doet wat nodig is en aanpakt waar hij kansen ziet. 

Jij snapt als geen ander dat een ondernemer met jou als accountant een vertrouwensrelatie opbouwt. Dat vertrouwen moet je verdienen. Dat geldt voor onze klanten – veelal directeur eigenaren van familiebedrijven – misschien nog wel meer dan voor grootzakelijke klanten. Jij bent het type mens dat men graag in vertrouwen neemt. 

Eén van de partners heeft de ambitie zich meer te richten op controlling en andere bedrijfseconomische vraagstukken. Dat biedt jouw ruimte om op een natuurlijke manier in jouw rol te groeien. 

Vanuit oprechte interesse voor de mens achter de ondernemer ga je werken aan je netwerk in de regio Meppel. Je pikt signalen op, acquireert en bouwt zo aan je klantportefeuille. Het zou handig zijn wanneer je in de omgeving van Meppel woont (of in de toekomst deze kant op komt). Niet onbelangrijk: deze functie bied je de kans om in de toekomst partner te worden. 

Voordelen van werken bij PUUR! in Meppel

Werken voor PUUR! Accountants & Adviseurs in Meppel heeft zo z’n voordelen:

  • Wij zijn met een klein en betrokken team
  • Open cultuur en korte lijnen
  • Alle ruimte voor eigen initiatief. Geen vast stramien, weinig hiërarchie. Heb je een goed idee: go for it!
  • We zijn een hecht team: we werken hard, maar lunchen ook samen en lopen vaak een rondje samen. 
  • Geen poeha. Gewoon doen. Wij zijn PUUR!

Salaris
Onze voorwaarden zijn uitstekend. Laten we eerst kijken of er een klik is. 

Meer info en / of solliciteren
Ook in de sollicitatieprocedure zijn de lijnen kort. Bel gerust Linda (06-53438995) of Gert Wim (06-15038681) als je vragen hebt over deze vacature.

Of stuur jouw C.V. en motivatie direct naar: info@puuraccountancy.nl.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7oYE_HndrLs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>