"Wij staan voor persoonlijkheid, toewijding en zekerheid”

Gert Wim Blokzijl
Partner / Accountant

Daarom Puur!

Onze corporate (netto) toegevoegde waarde

Als accountants en adviseurs helpen we u om in control te zijn en te blijven. Vanuit oprechte interesse en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid in u en uw zaken tonen we ons een betrokken partner in uw ondernemerschap, organisatie, ambitie en groei. Vier uitgangspunten die Puur! karakteriseren.

1. Voor-waarde voor groei

Ondernemen is het verschil weten te maken tussen dromen en doen, kansen zien en verzilveren, een sterke basis leggen en groeien. Wie onderneemt is continu in beweging. Van vandaag naar morgen, naar efficiëntie en winstgevendheid. Puur Accountants en Adviseurs helpt ondernemers in deze ontwikkeling.

2. Compleet en competent

Wij ontzorgen u op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, administratie, proces en controle en zijn sparringpartner voor bedrijfseconomische- en ontwikkelingsvraagstukken. Zo kunt u uw tijd optimaal besteden aan uw corebusiness en aan de kans die voor u ligt.

3. Vakmanschap verlangt goed gereedschap

Puur houdt u scherp. En dat is nodig want iedere dag dienen zich kansen aan die u niet mag missen. Het is van belang om goed voorbereid te zijn zodat u optimaal kunt reageren op de zich steeds veranderende nieuwe werkelijkheid. Daar hoort actuele kennis van de stand van zaken bij. Wij bieden u handige tools waarmee u optimaal geïnformeerd bent en blijft. Tijdbesparend en accuraat zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen.

We bieden oplossingen voor onlineboekhouden, houden u op de hoogte van uw liquiditeit, prognotiseren deze en beheren alle verplichte documenten in een voor u altijd bereikbare online omgeving.

4. Echte aandacht is niet te koop

Puur heeft aandacht voor u. We leren u graag echt kennen, als mens en als ondernemer. We zijn nieuwsgierig naar wat u vandaag beweegt en waar u morgen wilt staan. Daar past een pro-actieve adviseur bij die met u spart en spiegelt. Een adviseur die luistert, kritische vragen stelt en eerlijk antwoord geeft. We schetsen de verschillende scenario’s die met elk vraagstuk komen en verkennen samen met u welke het meest passend en doelgericht zijn.

Wij maken graag kennis met u

Als accountant weten we als geen ander dat tijd geld is. Daarom werken we met tijdbesparende tools.
Zo houden we tijd over voor aandacht en blijven we goed op de hoogte van uw ontwikkelingen.
We houden we de kosten onder controle en de focus op de baten. Zoals het hoort.

Wilt u zich eens laten informeren over onze diensten? Wij nemen graag de tijd voor u!

Gert Wim Blokzijl:

U bent van harte welkom om kennis te maken.
Bel ons op 085 04 91 410 of laat een bericht achter.

15 + 12 =

Link ons

Vind ons

Gasgracht 1
7940 KB Meppel

Contact ons

085 04 91 410
06 15 03 86 81
06 53 43 89 95
06 21 99 31 63
mail