Slimme applicaties

“Slimme ondernemers werken

met het juiste gereedschap”

Puur houdt u scherp. En dat is nodig want iedere dag dienen zich kansen aan die u niet mag missen. Het is van belang om goed voorbereid te zijn zodat u optimaal kunt reageren op de zich steeds veranderende nieuwe werkelijkheid. Daar hoort actuele kennis van de stand van zaken bij. Wij bieden u handige tools waarmee u optimaal geïnformeerd bent en blijft.

Tijdbesparend en accuraat

U bent erop gefocust om datgene wat u doet zo efficiënt en slim mogelijk te maken.  Zodat u zich kunt focussen op het ondernemen. PUUR! helpt u daarbij. Natuurlijk kunnen we u compleet ontzorgen op het gebied van de financiële administratie maar u wilt ook grip houden op geldstromen, uw prognose helder volgen en bijsturen en kosten onder controle houden. Om u te hierbij te helpen biedt PUUR! slimme tools aan.

Maak een afspraak met ons en wij vertellen u hoe u optimaal en efficiënt gebruik kunt maken van deze diensten. We helpen u graag, we helpen u vooruit.

 

Online boekhouden
Als ondernemer wilt u overal toegang hebben tot uw boekhouding. Volledig online en dus inloggen waar u ook bent… Wij helpen u graag met de inrichting van uw online administratie zodat u zonder zorgen en met gemak direct aan de slag kunt.

 

Meer info? Stuur een mail naar Linda of bel 06 53 43 89 95

Liquiditeitsprognose
U wilt dat uw liquiditeit in de pas loopt met uw ambitie én met de actualiteit. Met onze liquiditeitsbegroting weet u waar u aan toe bent…

 

Portals
Alle documenten, aangiftes, jaarrekeningen en adviesrapporten online. Voor een veilige en snelle workflow…

Scan en herken
Online factuurherkenning, -verwerking en autorisatie. Eenvoudig in gebruik en tijd- en kostenbesparend…

U kijkt vooruit. Wij dus ook.

We zijn gefocust op vooruitkijken en pro-activiteit. De jaarrekening is het vertrekpunt om uw strategische doelen te behalen. U wilt zich dus niet laten afremmen door gebrek aan tijd, aandacht en halve informatie. Wij, als ondernemers, voelen dat net zo.

Meer weten?

Waar het ons om gaat is om uw én onze tijd zo effectief mogelijk te besteden.
Door te automatiseren wat mogelijk is en gegevens snel interpretabel te maken
creëren we tijd, ruimte en inzicht voor datgene dat echt belangrijk is.

Henriët van der Sar:

U bent van harte welkom om kennis te maken.
Bel ons op 085 04 91 410 of laat een bericht achter.

Link ons

Vind ons

Gasgracht 1
7941 KG Meppel

Contact ons

085 04 91 410
06 15 03 86 81
06 53 43 89 95
06 21 99 31 63
mail