“Als ondernemer heb je een droom.
Je wilt iets bereiken,
iets neerzetten…”

Gert Wim Blokzijl
Eigenaar / Accountant

MKB-Kredietcoach

Aangenaam,

uw MKB-Kredietcoach

Mijn naam is Gert Wim Blokzijl. Ik ben gecertificeerd MKB-Kredietcoach bij PUUR! Accountancy & Advies. Klankbord voor ondernemers die gedreven worden door hun passie en die een financiering nodig hebben om het gewenste doel te bereiken. Daarop focus ik graag samen met u.

Als MKB-Kredietcoach help ik u met:

Het verkrijgen van een financiering

Het behouden van een financiering

Coaching

Hoe pakken we dat aan?

Dat is de essentie van het samenspel tussen u en mij. Het idee, het plan dat in uw hoofd zit moet worden onderbouwd met cijfers. Daaraan vooraf gaat een verhaal vanuit uw hart: uw ambitie.  Waar hoofd en hart samenkomen, daar ligt de opmaat naar een succesvolle financiering. Dat bepaalt voor mij het onderscheid waarmee ik al of niet kans van slagen zie om partijen met elkaar te verbinden, een brug te slaan tussen u en de partij die in financiële zin meegaat in uw idee. U bent hierin als ondernemer het uitgangspunt.

Als u wilt verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen gebruik dan onderstaand formulier of bel mij rechtstreeks: 06 15 03 86 81.

Coaching op financiële reputatie

De naam kredietcoach is een samenvoeging van twee basale voorwaarden die essentieel zijn voor goed ondernemerschap: de financiële mogelijkheden én de ondernemerskwaliteiten. Als MKB Kredietcoach zijn voor mij de vaardigheden een belangrijke voorwaarde voor een goed en zo succesvol mogelijke financieringsaanvraag (of behoud). Ik ben daarin graag reëel: als u een aanvraag via mij indient dan moet de kans van slagen bij een financier 80% zijn. Als coach vergroot ik uw kennis, vaardigheden en professionaliteit met als doel een helder inzicht in de financiële reputatie van uw bedrijf.

Geïnteresseerd?

U mag ons alles vertellen over uw ambities, plannen, ideeën.
U mag mag ons óók alles vragen over financieringen en ondernemerschap.
Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Gert Wim Blokzijl:

U bent van harte welkom om kennis te maken.
Bel ons op 085 04 91 410 of laat een bericht achter.

1 + 7 =

Link ons

Vind ons

Gasgracht 1
7941 KG Meppel

Contact ons

085 04 91 410
06 15 03 86 81
06 53 43 89 95
06 21 99 31 63
mail