“Wie onderneemt is continu in beweging. Van vandaag naar morgen, naar efficiëntie en resultaat… Wij geven u de ruimte en zijn partner in uw ondernemerschap. We zijn voor de cijfers en van het ondernemen.”

Wij zijn Puur!

Accountants, adviseurs en ondernemers.

Accountants

U gaat voor resultaat zonder gedoe, wij doen er alles aan om u dat terug te laten zien in uw jaarrekening. Door pro-actief te adviseren inzake prestaties en hoe u deze positief kunt beïnvloeden.

Adviseurs

De accountants en adviseurs van Puur ondersteunen u bij uw financiële strategie, door te plannen en te werken vanuit prognoses en scenario’s. Samen sturen we op resultaat.

Ondernemers

Naast accountants en adviseurs zijn we vooral ook ondernemers. We houden van de dynamiek, de kansen, de noeste arbeid en de focus waarmee we dingen voor elkaar krijgen.

Ondernemen is het verschil weten te maken tussen dromen en doen, kansen zien en verzilveren, een sterke basis leggen en groeien. Puur Accountants en Adviseurs helpt ondernemers in deze ontwikkeling.

Wij ontzorgen u op het gebied van:
• accountancy
• fiscaliteiten
• administratie
• proces en controle
en zijn sparringpartner voor bedrijfseconomische- en ontwikkelingsvraagstukken. Zo kunt u uw tijd optimaal besteden aan uw corebusiness. En aan de kansen die op u wachten.

Puur! is als officieel MKB Kredietcoach ook uw partner bij het verkrijgen en behouden van financieringen.

“Wij laten ondernemers groeien door pro-actief naast hen te staan in hun ondernemerschap”

“Slimme ondernemers
werken met het juiste gereedschap”

Puur houdt u scherp. En dat is nodig want iedere dag dienen zich kansen aan die u niet mag missen. Het is van belang om goed voorbereid te zijn zodat u optimaal kunt reageren op de zich steeds veranderende nieuwe werkelijkheid. Daar hoort actuele kennis van de stand van zaken bij. Wij bieden u handige tools waarmee u optimaal geïnformeerd bent.

Vakmensen weten dat kwaliteitsgereedschap het verschil maakt…

Online boekhouden

“Als ondernemer wil je overal toegang hebben tot je boekhouding. Volledig online en dus inloggen waar je ook bent…”
“Je wilt dat je liquiditeit in de pas loopt met je ambitie én met de actualiteit. Met onze liquiditeitsbegroting weet je waar je aan toe bent…”

Liquiditeitsprognose

“Alle documenten, aangiftes, jaarrekeningen en adviesrapporten online. Voor een veilige en snelle workflow…”
“Online factuurherkenning, -verwerking en autorisatie. Eenvoudig in gebruik en tijd- en kostenbesparend…”

“Tijd is geld,
maar aandacht is kostbaarder”

Als accountant weten we als geen ander dat tijd geld is, daarom werken we met tijdbesparende tools. Zo houden we tijd over voor aandacht, blijven we goed op de hoogte van uw ontwikkelingen en houden we de kosten onder controle. Wilt u zich eens laten informeren over onze diensten? Wij nemen graag de tijd voor u!

U bent van harte welkom om kennis te maken.
Bel ons op 06 15 03 86 81.

Uw MKB Kredietcoach

MKB Kredietcoach® is een onafhankelijke organisatie die MKB’ers ondersteunt bij het krijgen en behouden van financiering, en het verbeteren van hun ondernemersprestaties.

Als officieel MKB Kredietcoach ondersteun ik u bij tal van zaken.
Ontdek wat ik voor u kan betekenen.

“Als ondernemer heb je een droom. Je wilt iets bereiken, iets neerzetten…”

“Puur!e aandacht voor u”

We leren u graag echt kennen, als mens en als ondernemer. We zijn nieuwsgierig naar wat u vandaag beweegt en waar u morgen wilt staan. Daar past een pro-actieve adviseur bij die met u spart en spiegelt. Een adviseur die luistert, kritische vragen stelt en eerlijk antwoord geeft.

Maak eens vrijblijvend kennis. We zijn benieuwd wat u bezig houdt.

Nieuws

Wijziging inning fijnstoftoeslag motorrijtuigenbelasting

In de loop van dit jaar gaat de Belastingdienst het innen van de fijnstoftoeslag in de motorrijtuigenbelasting (mrb) veranderen. Dit geldt zowel voor personen- als bestelauto’s. Door afronding van de bedragen kan een en ander iets meer mrb gaan kosten.

Handboek Loonheffingen 2024 weer beschikbaar

Voor werkgevers is het Handboek Loonheffingen 2024 beschikbaar. De Belastingdienst publiceert dit Handboek ieder jaar en vermeldt hierin alle zaken die werkgevers bij de loonheffingen in acht moeten nemen om correcties en boetes te voorkomen.

Link ons
Vindt ons
Gasgracht 2b
7941 KE Meppel
Contact ons
06 15 03 86 81
06 53 43 89 95
mail
Lees ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer