Advisering

Advies werkt alleen aan beide kanten

Als accountant dringen we cijfermatig door tot de kern van uw zaak. Als adviseur kruipen we in de huid van onze klanten omdat we zélf ook ondernemer zijn. Dat doen we PUUR! op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Vanuit het vertrouwen dat we u als ondernemer kennen, weten we veelal ook hoe u als persoon in het leven staat.

Ons advies kan heel breed en ook heel divers zijn. Gevraagd en ongevraagd kan advies op basis van bijvoorbeeld de financiële verslaglegging wenselijk zijn. Wij dringen dan verder door tot de essentie van de cijfers en weten de conclusies daaruit prima te vertalen naar concrete consequenties.

We geven vanuit betrokkenheid bij uw onderneming praktisch advies waar het gaat om bijvoorbeeld investeringsbeslissingen, financieringsmogelijkheden, financieringsaanvragen of ook wanneer het gaat om bedrijfsuitbreiding of overname.

Ook kan ons advies voortvloeien uit de behoefte van ondernemers aan klankbord- of coachingsessies waarbij het in essentie gaat om te groeien als ondernemer ofwel om meer rendement uit uw ondernemerschap te behalen.

Met ons advies beogen wij u tot nadenken te stemmen of te prikkelen tot het nemen van een beslissing die zowel u als uw onderneming een impuls kan geven.

 

 

Meer weten?

U mag ons alles vertellen over uw ambities, plannen, ideeën.
U mag mag ons óók alles vragen over financieringen en ondernemerschap.
Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Marcel Doeve:

U bent van harte welkom om kennis te maken.
Bel ons op 085 04 91 410 of laat een bericht achter.

6 + 4 =

Link ons

Vind ons

Gasgracht 1
7941 KG Meppel

Contact ons

085 04 91 410
06 15 03 86 81
06 53 43 89 95
06 21 99 31 63
mail