Terug naar overzicht | Publicatiedatum: 24 december 2020

Marcel Doeve treedt per 1 januari toe als partner bij PUUR! Accountancy & Advies

Beste lezer, Na een bijzonder jaar, wensen wij iedereen allereerst een gelukkig en gezond 2021 toe! We zijn bijzonder enthousiast dat wij het volgende nieuws kunnen delen: Marcel Doeve is met ingang van 1 januari onze nieuwe partner. Hiermee kunnen we invulling geven aan de groeiambitie van ons kantoor: er is volop ruimte om nieuwe klanten te kunnen verwelkomen.

Marcel Doeve wordt door Gert Wim Blokzijl en Linda Baltus hartelijk welkom geheten. (Deze foto is corona-proof tot stand gekomen).

 

Vroeger: de accountant en de achteruitkijkspiegel

In de wereld van accountancy & advies zien we de afgelopen jaren een sterke verschuiving. In het verleden lag de focus vooral op het ‘boekwerkje’ met periodieke cijfers. Nu willen klanten vooral vooruit kijken en verwachten daarbij een ondernemende rol van hun accountant. Gert Wim Blokzijl: “Klanten willen weten aan welke ‘knoppen’ ze kunnen draaien om hun onderneming richting te kunnen geven. Het is onze taak de vertaalslag te maken van betrouwbare cijfers naar waardevol inzicht. “ Linda Baltus vult aan: “Wij zien dat steeds meer ondernemers op die manier geholpen willen worden. Marcel Doeve en het team van PUUR! hebben vanuit die visie elkaar in de afgelopen tijd gevonden.”

Groeiambitie leidt tot partnership

Marcel Doeve begeleidt ondernemers al meer dan 20 jaar bij financieel-strategische vraagstukken in zijn rol als MKB-adviseur. Doeve MKB-advies en PUUR! Accountancy & Advies werkten al een aantal jaren zeer plezierig samen. “Dat deze verregaande samenwerking nu heeft geleid tot een partnership voelt voor iedereen als een logische stap.”, aldus Marcel.
“Ons team snapt met welke problemen ondernemers kunnen worstelen. En wij zijn niet bang om ondernemers een spiegel voor te houden en het gesprek hierover aan te gaan. Mijn motto: de toekomst van jouw bedrijf hangt af van wat je nu doet”. (>> Klik hier om Marcels persoonlijke verhaal te lezen. )

Maximaal profiteren

Doeve MKB-advies gaat in de loop van 2021 op in PUUR! Accountancy & Advies. Marcel zal alle klanten hierover persoonlijk informeren. Het kantoor bestaat nu uit 8 professionals. Gert Wim: “Met de komst van Marcel kunnen we nieuwe klanten verwelkomen, waarbij onze huidige klanten maximaal blijven profiteren van de advisering die zij van ons gewend zijn. Wij zijn klaar voor de toekomst!”.

Vragen? Neem contact op!

Mocht u naar aanleiding van dit nieuws vragen hebben of wilt u samen met PUUR! Accountancy & Advies ook eens vooruit kijken i.p.v. achterom? Neem gerust contact met ons op!

 

 

4 + 12 =