Terug naar overzicht | Publicatiedatum: 21 maart 2019

MKB-kredietcoach nu ook in Meppel

MEPPEL – Gert Wim Blokzijl is vanaf nu actief als gecertificeerd MKB-kredietcoach bij PUUR! Accountancy & Advies. Ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij hun financieringsaanvraag kunnen hier nu terecht met al hun vragen. Gert Wim Blokzijl is samen met Linda Baltus eigenaar van PUUR! “We merken dat ondernemers met veel vakkundigheid en passie aan hun […]

MEPPEL – Gert Wim Blokzijl is vanaf nu actief als gecertificeerd MKB-kredietcoach bij PUUR! Accountancy & Advies. Ondernemers die hulp kunnen gebruiken bij hun financieringsaanvraag kunnen hier nu terecht met al hun vragen.

Gert Wim Blokzijl is samen met Linda Baltus eigenaar van PUUR! “We merken dat ondernemers met veel vakkundigheid en passie aan hun bedrijf werken. Wanneer het echter aankomt op een financieringsaanvraag en alle rompslomp daaromheen, kunnen ze wel wat ondersteuning gebruiken. Wij begeleiden ze bij het opstellen van een businessplan tot het aanleveren van alle benodigde documenten bij de bank of andere financieringspartijen. De kans op toekenning neemt op deze manier aanzienlijk toe”, aldus Gert Wim.

Dat het bij zo’n adviserende rol over vertrouwen gaat, weten ze bij PUUR! als geen ander. “Het gaat nooit over de cijfers alleen”, zeg Gert Wim. “Onze inspiratie is de ondernemer achter de cijfers. Pas wanneer je het vertrouwen weet te winnen, kan het echte coachen beginnen. Het blijft tenslotte hun bedrijf, hun passie!”

De economie groeit, dat merken ze bij PUUR! ook. “Wij hebben ons team afgelopen periode uitgebreid”, vertelt Gert Wim trots. “Bij ons kantoor staat de deur altijd open voor talent met dezelfde groeiambitie als wij!”

Lees hier meer over MKB-kredietcoach