Terug naar overzicht | Publicatiedatum: 5 januari 2018

Wiebes verduidelijkt standpunt zzp’ers

Staatssecretaris Wiebes heeft in een brief zijn standpunt inzake uitstel handhaving Wet DBA duidelijk gemaakt. Zo zal de Belastingdienst geen naheffing, boetes en correctieverplichtingen voor de loonheffingen opleggen als een opdrachtgever een zzp’er inhuurt en de Belastingdienst achteraf constateert dat er sprake is van loondienst. Download de brief van staatssecretaris Wiebes inzake uitstel handhaving Wet […]

Staatssecretaris Wiebes heeft in een brief zijn standpunt inzake uitstel handhaving Wet DBA duidelijk gemaakt. Zo zal de Belastingdienst geen naheffing, boetes en correctieverplichtingen voor de loonheffingen opleggen als een opdrachtgever een zzp’er inhuurt en de Belastingdienst achteraf constateert dat er sprake is van loondienst.

Download de brief van staatssecretaris Wiebes inzake uitstel handhaving Wet DBA (PDF)